• Volg ons op Instagram & Facebook
  • Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • HAPPY TO SEE YOU

Wie is DRONEBELI?De naam DRONEBELI spreekt voor zich dat het alles is wat met drones te maken heeft. BELI is dan weer een combinatie van onze 2 namen BErnardo & LIsa.

Wij zijn een ambitieus koppel met een passie voor natuur, fotografie, reizen,.. kortom alles wat onze aandacht trekt proberen we op beeld vast te leggen

 

ARTWORK IN THE AIR

Voor wat kan je terecht bij DRONEBELI?

#1 : Promotie / Reclames :

Bedrijven, organisaties, winkels, restaurants, hotels,.. die hun zaak in de kijker willen zetten door exclusieve dronebeelden. Wij vliegen met onze drone binnen en buiten. Neem gerust ons portefolio eens door op onze website voor alle voorbeelden. 

 

#2 : Real estate : 

Immo kantoren om hun woning portefeuille beter in beeld te brengen. Een dronebeeld kan zorgen voor meer aandacht van de advertenties en een snellere verkoop. De mensen krijgen een beter beeld van de omgeving en contouren van het pand en tuin.

 

#3 : Private memories :

Voor mensen die lucht - videobeelden van een trouwfeest, communie, verjaardagsfeest, baby aankondiging, gender reveal,.. of andere onvergetelijke momenten wensen vast te leggen op beeld.

 

#4 : Anything is possible

Wij deden al ballonvluchten, buitenlandse hotels, natuurbeelden over zee,.. Heeft u zelf een voorstel of idee? Contacteer ons zeker !

 

WIJ

MAKEN

UW HERINNERINGEN

ONVERGEETBAAR